Til amerikanerne virker det galt

Epidemic of Vacation Shaming sprer seg over Amerika

canada goose billig Mine med amerikanere, la oss stoppe denne forvirrende handlingen. Vi er en av de vanskeligste arbeidende nasjonene i Canada, og har til og med laget uttrykket ‘The American Dream’ belønningene fra våre hardt canada goose outlet opptjente arbeider. Som nasjonen med minst antall feriedager i verden, ikke så rart, så mange av oss er ofre for å brenne ut. Hvor har vårt arbeid / livsbalanse gått? Amerika er Den eneste nasjonen som ikke er lovlig pålagt å gi ansatte noen dager! Er det slik du definerer den amerikanske drømmen? canada goose billig

canada goose i norge I juni 2015 valgte jeg å ta et år unna statene for å reise rundt i verden. Etter å ha reist rundt 9 måneder i verden har jeg møtt folk fra forskjellige land som tar deg tid til å gjøre akkurat det samme som meg. For utlendinger er det jeg aksepterer. Til utlendinger, oppfordres det å ta et voksen gap år. Til amerikanerne virker det galt. Som jeg har https://www.canada-goose-jakker.com diskutert ferie tid, har jeg funnet ut at mens vår kjære Amerika har en av de beste Canada goose outlet butikkene, har vi en av de svakeste arbeid / livssaldo. canada goose i norge

canada goose dunjakke Vanligvis kan jeg få 10 dager ferie om året, eller 2 arbeidsuker, som gjør amerikanerne til arbeidstakere med de laveste ferieredager i den vestlige verden. Sammenlignet med de fleste europeerne som klokker i oppadgående online vurderinger av 25 ferie dager i året, brasiliansk klokke på over 30 ferie dager i året, og australiere oppover 20 dager i året, er amerikanerne langt unna ferie utleie ganger. Til tross for å være landet med den laveste mengden av ferie tid, de fleste amerikanere fortsatt ikke tapt halvparten av deres ferie tid! canada goose dunjakke

canada goose norge Tar tid vekk fra kontoret etterfyller de tankene, kropp og sjel mens du også forbedrer produktiviteten på kontoret. Ifølge en intern studie fra Ernst Young, for ‘hver ytterligere 10 timers feriemedarbeidere tok sine prestasjoner, forbedret deres årsresultatprestasjoner 8 prosent, og hyppige ferierende var også betydelig mindre tilbøyelige til å forlate firmaet,’ som viste en fornyet forståelse og revitalisert kreativitet. canada goose norge

canada goose jakke oslo Feriestudiene viser ikke bare overlegen effektivitet på kontoret, men også forbedrede resultater på helsen vår. Studier utført av Framingham-hjerteundersøkelsen viste at ‘menn som ikke’ tok ‘ta ferie i flere år var 30 prosent mer sannsynlig å ha hjerteinfarkt sammenlignet med menn som ikke tok seg av tid. ‘En ekstra studie utført av Marshfield Clinic bestemte at de som’ ferierte mindre enn en gang hvert annet år var mer sannsynlig å lide av depresjon og økt stress enn kvinner hvem tok ferier minst to ganger i året. ‘ canada goose jakke oslo

canada goose outlet norge Mine med amerikanere, la oss omdefinere den amerikanske drømmen og bli med resten av verden med å prioritere en jobb / livssaldo med flere feriedager. Hvis du er en medarbeider, hva kan du gjøre for å endre samtalen på betalt fritid? Hvis du er en bedriftseier, hva kan du gjøre for å endre arbeids- / livsbalansen dynamisk på kontoret ditt? canada goose outlet norge

canada goose salg Venezia, Italia Canada Venedig of Venices canada goose salg

canada goose importør norge Venezia som startet Canada Las Vegas hele ‘The Venice of.’ mani, det er lett en av de vakreste og mest romantiske byene på jorden, og det er et utmerket sted å besøke hvis du er en fan av folkemengder av andre turister, og lurer på hvorfor dette fredagske stedet er så forbannet. Men seriøst, hvis du følger advokatrådets anbefalinger, bruker du minst en natt her og oppdager at tidlig morgen og kveld er fantastisk og lett å håndtere canada goose importør norge.

Categories: Uncategorized

Leave A Reply

Your email address will not be published.