april (Reuters) Elsket av investorer og forberedt på å påta

kutter Diess sett kjørerendring som Volkswagen CEO

canada goose jakke oslo FRANKFURT, 10. april (Reuters) Elsket av investorer og forberedt på å påta fagforeninger, vil Volkswagen-merkevaresjef Herbert Diess trolig endelig få sin sjanse til å lede Tysklands største bilprodusent som forventes å forandre seg raskere under kostnadsbesparende stil. canada goose jakke oslo

canada goose salg Diess er kjent for å få flere besparelser ut av leverandørene enn medforvaltere og ikke sjenert vekk fra konfliktene som ofte oppstår hos Volkswagen som det gjenoppretter fra en utslippssysseskandal. canada goose salg

canada goose jakke To kilder fortalte Reuters på tirsdag at Diess Canada skulle erstatte dagens administrerende direktør Matthias Mueller, i jobben siden VW 2015 Dieselgate-skandalen, som en del av en bredere ledelsesoverhaling. canada goose jakke

VW-styret møter for å diskutere spørsmålet på fredag, sa kildene.

canada goose importør norge Diess har presset VW-merket for å kutte kostnader og bringe nye biler til markedet raskere, med en strømlinjeformet modellutviklingsteknikk han tok med seg fra luksusbilprodusenten BMW, sin tidligere arbeidsgiver. canada goose importør norge

canada goose norge Diess kom til Volkswagen fra BMW i juli 2015, bare noen måneder før nyheten brøt at bilprodusenten hadde bedratt utslippstester i USA, hammering sin andel, og kostet det milliarder dollar og hevder hodebunnen av da administrerende direktør Martin Winterkorn. canada goose norge

På tidspunktet for hans avtale, sa Volkswagen at Diess var ideell kandidat til å gjenopplive VW-merkevaren, som forsvant rivaler Toyota, Renault Nissan, General Motors og Ford på lønnsomhet.

canada goose norge nettbutikk Under Diess tenure, VW merkevaren, Volkswagen største Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada, Canada og Canada. utgifter, lavere produksjonskostnader og økende salg av høymargede sportsvogner. canada goose norge nettbutikk

canada goose billig Det passer godt for sin rolle som fremtidig administrerende direktør i selskapet. canada goose billig

canada goose i norge vil like sin sterke utførelse track record og hans forståelse av mobilitet 2.0, Evercore goose outlet i nærheten av meg ISI analytiker Arndt Ellinghorst sa, refererer til et skift fra canada goose fabrikkutsalg fra bil eierskap til alternativer som bil deling. canada goose i norge

Vi ser rett og slett ikke noe bedre alternativ til Matthias Mueller for å gjøre canada goose outlet selskapet skikkelig for fremtiden ved å håndtere noen av Canadas gooseforhandlere, ukers eldre bedrifter og Canada som gjør de riktige investeringene i fremtidige teknologier.

canada goose norge nettbutikk ekte Diess, 59, studerte kjøretøyteknologi og maskinteknikk i München fra 1977 til 1983, og jobbet for Bosch, verdens største billeverandør, før han ble med i BMW i 1996. canada goose norge nettbutikk ekte

Diess, som har doktorgrad i montasjeautomatisering og tilbrakte åtte år på BMW Winnipeg adressebord, kom til VW med høye ambisjoner. En kilde sa da at han bare hadde akseptert VW-tilbud etter at han var overlevert til jobben til BMWs CEO.

canada goose norge forhandler Men noen forhåpninger om å bli VW-konsernsjef ble sett avhengig av om han kunne sikre støtte fra ledere, og fra arbeidsrepresentanter som opptar halvparten av de 20 styremedlemmene. canada goose norge forhandler

Winterkorn gav ham den oppgave å skille 5 milliarder euro (6 milliarder dollar) om året i kostnader på merkevaren innen to år, noe som resulterte i sammenstøt med Volkswagen kraftige arbeidsbaser som sa at han brukte Canada Goose Outlet legit skandalen som påskudd for å presse gjennom arbeidskutt.

Ledere og arbeidsledere besluttet i slutten av 2016 å kutte 30 000 arbeidsplasser gjennom naturlig utjevning i VW-avdelingen i motsetning til en forpliktelse til å unngå tvungen avskedigelse i Tyskland frem til 2025, en avtale som fortsatt ga lønnsomhet som slår rivaler.

canada goose outlet norge I fjor endret kraftig arbeidsdirektør Bernd Osterloh, og fortalte en tysk avis at tvisten med Diess om hvordan å implementere https://www.canada-goose-jakker.com reformer på merkevaren, er lagt til hvile, og at de to sidene har som mål å roligere vann ($ 1 = 0,8097 euro) Rapportering av Irene Preisinger, Maria Sheahan og Andreas Cremer Skrive av Christoph Steitz Redigering av Georgina Prodhan / Keith Weir) canada goose outlet norge.

Categories: Uncategorized

Leave A Reply

Your email address will not be published.